logo.png

Hi you!

Welcome to my website.

Here I share my thoughts and document my adventures in life, style etc.

I try to follow my heart and listen to my intuition. Hope you do the same.

Remember to smile.

And love.

Uusi on siistii

Uusi vuosi, uusi sinä, uudet jutut ja uudet tutut. Uusi on siistii, uusi on jees. Luopumista, luovu susta, luovu kaavoista, vanhenevista. Luovu, mutta älä luovuta. Älä koskaan luovuta.


Vedä kerran vielä leukaa tangolla, vedä vedä, niin että sattuu. Parempi, että sattuu. Tulee tuloksia, tulet paremmaksi, erilaiseksi, laihemmaksi, tulet joksikin muuksi, tulet muuksi kuin siksi, joka oikeasti olet. Et sä ole mitään, mitä oot ollut ennen. Oot uusi sinä, uusi kroppa, uusi mieli, uudet aatteet, niin ja uudet vaatteet.


Näe tuttuja, irvistä, jos et jaksa hymyillä. Ole sinä, upea uusi sinä. Ole villi, ole vapaa, juhli, aja täysii. Ota bemarias tai hybridiäs kyljestä kii ja naura, tee sitäkin ihan täysii. Kaikkee ihan täysii. Valkaise hampaat. Voit irvistää kovemmin. Ole nyt jotain edes. Jotain. Pakko sun on olla jotain. Nyt on uusi hieno vuosi hei, 2019. Vau.

20181227_182826_0001.png


Elä niin kuin käsketään, laihduta. Kesäkuntoon? Joo, tänä vuonna. Nosta painoja, kyykkää. Syö rahkaa, syö kananmunia, syö, punnerra ja syö. Syö rahkaa. Muista. Niin ja vitamiineja. Sikana. Tänä vuonna kaikki muuttuu. On uudet jutut. Oi, näytä vatsalihakset, oot terästä, mitäs muuta? Juo, mutta juo kunnolla, äläkä tee mitään tyhmää. Juo viherpirtelö. Juo toinen, oot kohta terve. Ihan just parempi. On uusi vuosi, uudet jutut.


Hei älä nyt luovuta. Etkö muka meinaa muuttua, häh? Et mee takas siihen sohvalle. Toi ohjelma on ihan huono, eikä sipsit enää auta sua. Etkä kysy sitä tyyppiä treffeille sun kanssas. Nyt jotain muuta. Mitä? Sähän puhuit, ettet tänä vuonna tee noin. Et sä siitä tykkää, etkä tykkää, kun se ei tykkää. Mutta miten se ei susta tykkää? Oothan ihan kohta uusi ja parempi, versio 2.0.

20190114_175108_0001.png


Mee ulos nyt, tee jotain järkevää. Mee teatteriin, kaikki fiksut tekee niin. Niin, ole nyt fiksu. Älä tee mitään tyhmää. Älä ole tyhmä, ei kukaan ole enää tyhmä. Äläkä säkään ole tyhmä. Ole jotain muuta, pakko olla jotain muuta. On uusi vuosi kuitenkin, hei, ja uusi sinä, uudet jutut. Missä sun kaikki uudet hienot tutut?


Mitä sä junnaat? Tää vuosi ei oo viime vuosi. Eikä se sitä edellinen. Nyt on nyt. Tee jotain. Tee jotain siistii. Niin siistii. Osta kuntopyörä. Kerää rahaa, matkusta. Hyppää tuntemattomaan. Tee nyt jotain. Mitä sä odotat siinä vielä? On uusi vuosi, ja sähän oot ihan uusi. Tosi jees. Kaikki on vaan jees.


<3 By Ulrika ;)

20190114_174832_0001.png

Älä tule luokseni, en minä sinua enää

The time is now