logo.png

Hi you!

Welcome to my website.

Here I share my thoughts and document my adventures in life, style etc.

I try to follow my heart and listen to my intuition. Hope you do the same.

Remember to smile.

And love.

Mikä-Mikä-Maa

Varoitus!

Alla oleva teksti saattaa aiheuttaa sinulle ylimääräistä vaivaa. Saatat jutella tuntemattomalle, ehkä jopa tutustua uuteen ihmiseen. Voit myös yhtäkkiä herätä maailmaan, jota ei ollut ennen kuin avasit laitteesi, eksyit nettiin.

Mutta älä hämmenny, vaan leiki mukana. Anna heidän luulla, että olet koko ajan tiennyt tästä todellisuudesta. Että olet aina toiminut niin kuin kohta toimit. Hehän voivat vaikka kuvitella, että olet aiemminkin, ehkä jopa joka kerta, istunut siinä ihmisten keskellä. Viihteettömänä, mutta viihdytettynä.

PSX_20181218_200747.jpg


No niin, aloitetaanpa. Ota hyvä asento, korjaa ryhtisi. Kyllä, nosta myös pääsi ylös. Unohditko jotain? Niin, niskasi on edelleen kyyryssä.

No nyt, hyvä. Nosta katseesi. Hengitä sisään ja ulos. Noin, hienoa. Hymyile. Katso sinua vastapäätä tai vieressäsi olevaa ihmistä. Ihaile hänen piirteitään. Erikoislaatuisuuttaan. Etsi hänen silmänsä. Katso sitten syvälle niihin. Kaunista, eikö totta? Kokonainen maailma noiden pupillien takana. Hymyile uudestaan (tai jos mahdollista, hymyile koko ajan).

Katso ympärillesi, kiitä. Ylläty askelten jättämien kuvioiden monimuotoisuudesta lumella tai viehäty jouluvalojen kirkkaudesta, kun ne loistavat pimeää taivasta vasten. Hetkinen, aivan kuin vieressäsi istuva tuoksuisi glögille. Oi, onhan joulu. Mitä, kuuluuko jostain ääniä? Anna niiden tulla ja mennä.

PSX_20181218_201417.jpg


En tiedä, missä olet, eikä sillä ole edes väliä. Nojaa taakse. Tarkkaile hengitystäsi. Riippumatta kanssaihmisestäsi, ole läsnä. Hakeudu yhteyteen. Ole ihminen.

Keksitkö jotain sanottavaa? Jos et, kommentoi vaikka säätä tai kysy, mitä kuuluu. Seuraavat kommentit saattaisivat toimia: ”Onpa mukava, kun on satanut lunta” tai ”Eikö olekin kaunista?” Ei kestä kiittää. Kerro vain minulle, jos löysit ystävän.

Kun poistut tilanteesta, toivota hyvää jatkoa, huikkaa hyvästit tai jos olet rohkea, kysy, voisitteko tavata vielä joskus. No, miksi sinua huvittaa? Ihmiset tutustuivat ennenkin juuri tuolla tavalla. Usko pois.

PSX_20181218_200619.jpg


Jos et ole vielä kotona tai asut yksin, toista sama saapuessasi rakkaimpiesi luo. Laita kännykkäsi pois, sulje läppärisi kansi. Katso silmiin, ota kädestä kiinni. Miten voisit auttaa häntä, joka jakaa arkesi, ottaa vastaan kiukkusi? Tuleeko mieleesi jotain kaunista? Jotain, mitä toinen juuri nyt kaipaisi. Sanoja? Vai tarvitsisiko hän ehkä syliäsi, myötäelävää hiljaisuuttasi?

Huomaa, kuinka ihanaa sinun on olla tässä hetkessä, rauhassa itsessäsi ja juuri tuon ihmisen kanssa. Hymyile. Kyllä, edelleen. Sinulla on kaikki.

<3 By Ulrika

The time is now

Ei tuuli kuiskaa nimeäsi enää