logo.png

Hi you!

Welcome to my website.

Here I share my thoughts and document my adventures in life, style etc.

I try to follow my heart and listen to my intuition. Hope you do the same.

Remember to smile.

And love.

Ei tuuli kuiskaa nimeäsi enää

Ei ikävä tule niissä hetkissä, kun minulta kysytään sinusta, uudesta elämästäsi. Ei niissä, kun näen, kuinka viereisen pariskunnan käsivarret kietoutuvat toisiinsa kuin huomista ei olisi. Niin kuin meidänkin käsivartemme kerran ilman huomista kietoutuivat.


Ei ikävä tule niissä hetkissä, joissa kuulen sinun äänesi, näen silmäsi. Joissa kasvosi kääntyvät minuun päin, vielä kerran, niin kuin aina tiedän niiden tekevän. En minä kaipaa sinua silloin.


Noissa hetkissä tiedän sinun menneen, näen sinun lähteneen. Tunnen, kuinka kauas minusta kehosi on jo matkansa tehnyt. Ja välillämme on vain hiljaisuus.

PSX_20181211_185842.jpg


Sanoit minun olleen epäonninen. Sanoit sen eri tavalla kuin ennen, äänellä, joka oli kuin jonkun toisen. Huulesi puhuivat, mutten kuullut sinua enää.


En minä ollut tottunut siihen uuteen sinuun. Siihen, joka nyt elää elämääsi. Kehossasi kaukana minusta. Sielussasi, jota käskit olla seuraamatta. Kauan minä luulin, ettei lupaus huomisesta koskaan kuole.


Ei ikävä tule kuviasi katsellessani, runojani sinusta lukiessani. Ei se saavu luokseni siinä röntgenin odotusaulassa, ei kirkkomme käytävällä, eikä edes pihapolullamme, sillä vähän kaartavalla.


Ikävä tulee niissä hetkissä, joissa luulen kuulleeni naurusi. Silloin, kun tätini leikkaa itse tekemäänsä kinkkupiirakkaa, sitä sinun rakastamaasi. Se tuijottaa silmiini, kun vanhus kysyy neuvoani kadunkulmassa. Hipaisee poskeani, kun huomaan autonrenkaani puhjenneen, silloin, kun päästän kyyneleen, enkä tiedä, mitä tehdä.


Se tulee päivinä, joina mietin, laitanko muusiin maitoa tai kaipaako kookosvaahto lainkaan tomusokeria. Silloin, kun en ole varma, minne mennä. Kun en löydä paikkaa, johon pääni laskea. Päivinä, joina on vain huurteinen ikkuna ja kädessäni yksinäinen teekuppi.


Ikävä tulee silloin, kun jo levollisin mielin olen ilman uutta sinua, ilman erilaista ääntäsi. Se tulee, kun sade hakkaa rännin pieltä. Silloin, kun kuulen, ettei tuuli kuiskaa nimeäsi enää. Ja kun minä tiedän. Silloin, kun minä tiedän, että olet mennyt. Silloin jää vain ikävä.


Hyvää matkaa. Olet rakastettu.

<3 By Ulrika

PSX_20181211_185737.jpg

Mikä-Mikä-Maa

Mitä jos sinä olet ihme?