logo.png

Hi you!

Welcome to my website.

Here I share my thoughts and document my adventures in life, style etc.

I try to follow my heart and listen to my intuition. Hope you do the same.

Remember to smile.

And love.

Wanna have a moment with me?

“There is only one thing that makes a dream impossible to achieve: the fear of failure.”
- Paolo Coelho

Hi you!

I don't know where to begin but I guess that is not a problem. If you wonder what this life is all about, where you are supposed to be or go, what to wear, what to eat or why you are wandering without any answers, have a moment with me. I try help you by sharing my thoughts and ideas. And if I cannot do that, perhaps someone else can. Or then, we can try to find a solution together.

I think that we all are similar in a way. And we all are different as well. But still, we've got the same kinds of problems, in different ways. Life is something I value so much. Still, I don't know how to live it so that I wouldn't think about it too much. Yep, thinking is something I do. A lot. And because that's something I think everyone does, I decided to share my thoughts so that we can think about life and its blessings (and ofc our worries, too) together.

This website is a place for me to share my thoughts and ideas. I also want to help you. I love to write, and this is something I want to do for myself. This is something I have to do in order to follow my heart. I hope you find my posts helpful, inspiring or at least they give you another perspective. Or then not. That's fine as well.

Feel free to comment or ask if you’re wondering something.

---

Moi sinä!

Niin, en vielä tiedä, kirjoitanko suomeksi vai englanniksi. Luulen, että sekin selviää ajan myötä. Kumpikin on minulle luonnollista. Tosin äidinkielellä kirjoittaminen on luonnollisesti vivahteikkaampaa ja syvällisempääkin ehkä. Luulen, että kirjoitan jatkossa ainakin tyyliin liittyvät postaukset englanniksi ja päiväkirjamaiset pohdinnat suomeksi. En minä tiedä, eikä minun täydykään tietää.

Tiedätkö mitä? Minua jännittää, pelottaakin. Kerran jo aiemmin aloitin. Kokeilin. Vuosia sitten. Mutta silloin pelkäsin vielä enemmän ja jätin kaiken kesken. Minun oli vaikea hengittää. En uskaltanutkaan. Nyt huomaan, että sekin oli ok, sillä aika ei ollut vielä oikea. Ei kai se ole koskaan. Mutta olen huomannut, että jos en tee tätä, mietin tätä koko ajan. Niinpä ainakin aloitan. Jatkan niin kauan kuin minusta tuntuu hyvältä. Omalta.

Toivon sinun tulevan mukaan matkalleni, hengähtävän hetken seurassani. Miettivän tai olevan miettimättä. Arvostetaan yhdessä kaikkea ympärillämme olevaa, nautitaan kauneudesta ja sen suomista iloista, ja hypätään välillä vesilätäkköön tai itketään silmät punaisina, koska on vain mukava olla lapsi. Toivon sinun saavan ajateltavaa, vinkkejäkin. Toivon sinun myös antavan minulle ajateltavaa ja tuovan uusia näkökulmia.

XX

by Ulrika

P.S. Teen freelancena töitä mm. nettisivujen käännöksien ja sosiaalisen median sisältöjen parissa. Jos tarvitset apuani, löydät sivupalkista sivun, jossa kerron lisää.

logo.png

Just some average people - Onko tavallinen tavallinen?